Novinky z Hradce Králové (01/2023)

,
Agentura Ámos Hradec Králové

Jak jsme Vám informovali již minulý rok, od ledna 2023 fungujeme ve stejném personálním složení ale pod novým IČO a v nových prostorách Agentury Ámos Hradec Králové. Flexibilita kurzů v Hradci potvrzuje, že jdeme dobrým směrem. Těšíme se na Vaši chuť se vzdělávat a děkujeme, že volíte právě Agenturu Ámos jako svého partnera ve světě vzdělávání dospělých.

Metrologie v systému kvality

Nezbytností pro úspěšné fungování firmy je znalost základních legislativních požadavků na řízenou metrologii a zároveň i požadavků managementu kvality a životního prostředí ve vztahu k měřidlům a měřicím systémům.  Dozvíte se nejen o požadavcích na záznamy a způsobilost měřidel.

Jednání a prezentace anglicky

Jednání a prezentace anglicky

Nový dvoudenní kurz nabízí Intenzívní procvičování komunikace a prezentace v různých fázích jednání/ porad/ telefonických rozhovorů/ online schůzek či konferencí. Přijďte si osvěžit fráze, bez kterých se neobejdete při prezentacích a jednáních. Celý kurz probíhá v angličtině.

Veřejné kurzy konané v nejbližší době

V případě zájmu o školení in-house ve Vaší firmě Vám rádi zpracujeme Vzdělávací projekt k jakémukoliv tématu z naší nabídky, většinu z nich nabízíme i v provedení on-line.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *