Efektivní obchodník ve firmě

Kurz “Efektivní obchodník ve firmě” poskytuje konkrétní nástroje a strategie, nabízí praktická řešení pro zvýšení tržeb a zisků a klade důraz na efektivní vyjednávání, stanovení správné ceny a podporu pozitivních vztahů se zákazníky. Věnuje se tématům jako jsou akvizice zákazníků, budování značky, efektivní spolupráce s obchodníky během služebních cest. Kurz tak nabízí cenný vhled do obchodní praxe a na konkrétních příkladech ukazuje, jak důležitá je pro obchodní tým strategie a práce s cílovou skupinou.

Kurz je vhodný pro majitele, obchodní ředitele i obchodníky. Zaměřuje se nejen na obchodní dovednosti, ale prostřednictvím praktických příkladů a osvědčených postupů rozvíjí i schopnosti, které jsou nezbytné pro efektivní řízení podniku a dosažení úspěchu firmy.

Kurz školí Ivana Vítková, zkušený lektor a praktik z výrobních i obchodních firem. Nový kurz je vypsaný již na 3. června!

Prohlédnout kurz

Nové kurzy

Sledování a hodnocení zdravotnických prostředků po jejich uvedení na trh (EU MDR)

Jaké požadavky evropské legislativy EU MDR musí plnit výrobci po uvedení zdravotnického prostředku na evropský trh? Vybavíme vás teoretickými znalostmi a na praktických příkladech si ukážeme, jak probíhá klinické hodnocení, klinická zkouška a jak sledovat zdravotnické prostředky. To Vám umožní lépe pochopit konkrétní povinnosti, které jako firma musíte plnit.

Kurz je určen všem, kdo potřebují znalost o klinickém hodnocení nebo zkouškách a sledování tzv. PMS – např. manažerům kvality, tvůrcům technické dokumentace, projektovým manažerům, koordinátorům nebo dohlížejícím osobám (PRRC). Dále všem regulatorním pozicím, které zajišťující registrace zdrav. prostředků.

Kurz školí Mgr. Jan Kloboučník, přední český odborník, který více než 20 let spolupracuje s vývojovými týmy, výrobními firmami, distributory a certifikačními orgány EU nebo americkým FDA. Nový kurz poběží 9. října 2024.

Prohlédnout kurz

Prevence syndromu vyhoření

Syndrom vyhoření může postihnout mnoho jednotlivců, aniž si to často uvědomí. Plně se oddají novým výzvám a projektům, ale postupně zjišťují, že realita není taková, jak si představovali. Nadšení a energie klesá a syndrom vyhoření může vyústit až v kolaps a hospitalizaci.

Naučte se způsobům, jak tomu předejít. Věnujte čas prevenci, péči o zdraví a technikám mindfulness.
Kurz je vhodný zejména pro vedoucí pracovníky a HR oddělení, kteří mohou přispět k prevenci syndromu vyhoření na pracovištích.

Přijďte si poslechnout nezapomenutelného Zdeňka Krejčího, kouče Mezinárodní federace koučů (ICF). Již 28. června 2024!

Prohlédnout kurz

Plán akcí na květen

  • Tok – Lean hra (Flow – Lean Game) (6. 5.)
  • Investigace kořenových příčin reklamací a neshod (7. 5.)
  • Filozofie nulových vad „Zero Defects“ (13. 5.)
  • Bezchybný e-mail a dopis: od záměru k úpravě (14. 5.)
  • Mapování hodnotového toku (VSM) (17. 5.)
  • Systém kvality pro zdravotnické prostředky dle FDA CFR 21 part 820 (20. 5.)
  • Systém kvality pro zdravotnické prostředky dle ISO 13485 (21. 5.)
  • Řízení rizik zdravotnických prostředků dle ISO 14971 (22. 5.)
  • MSA Analýza systému měření (23. 5.)
  • Audit produktu dle VDA 6.5 (27. 5.)
  • Asertivní techniky (27. 5. – 28. 5.)
  • Čisté prostory – základy, klasifikace, testy a monitoring (28. 5.)
  • Umělá inteligence v praxi I – online kurz (28. 5.)
  • Manažerské dovednosti (29. 5. – 30. 5.)
  • Kvalita pro mistry (30. 5. – 31. 5.)
  • Základy štíhlé výroby / Lean Basics (31.5.)

Kalendář kurzů

Nová provozovna Agentury Ámos

Od dubna 2024 probíhají naše školení v nové provozovně na Eliščině nábřeží 322/35 v Hradci Králové. Věříme, že se Vám budou v nových prostorách dobře vstřebávat všechny vědomosti.

Klidné a klimatizované prostory poskytují prostor pro školení, přednášky, workshopy, diskuze s ostatními účastníky při kávě a čaji nebo krásné výhledy z oken na Labe, Bílou věž či katedrálu. Nechybí ani balkon pro kuřáky.

Chutné a čerstvé občerstvení nám nadále zajišťuje kavárna Artičok. Na obědy chodíme do pivnice Kobyla, kde mají výběr tradičních jídel, burgerů i salátů.

Od hotelu Okresní dům, který doporučujeme k přenocování, pokud jste z větší dálky, je to jen pár kroků. Na dvorku můžete zaparkovat i Vaše auto.

Zpětná vazba od dubnových účastníků je velmi pozitivní. Jsme rádi, že se nám podařilo najít vhodné místo jak pro veřejné kurzy, tak pro podnikové kurzy na míru.