Těší nás, jak se naše „školní lavice“ začínají plnit zájemci, co přijíždějí do Hradce a téma chtějí probrat s lektorem i kolegy osobně. Vedle veřejných kurzů pokračujeme na vlně podnikových školení na míru.

V únoru je zájem o kurzy Příprava na FDA inspekci, Zkoušení technické čistoty dle VDA 19.1 a 19.2 pro automotive v angličtině. Naši klienti rovněž využívají kurzy jako je Interní auditor pro výrobce zdravotnických prostředků, Interní auditor EMS a BOZP nebo školení IATF v angličtině.

Tyto kurzy jsou navrženy tak, aby vám poskytly praktické znalosti a dovednosti, které budete moci okamžitě využít ve svém pracovním prostředí. Jsme tu pro vás a jsme připraveni vám pomoci s rozvojem vašich dovedností a znalostí tak, abyste dosáhli svých firemních cílů.

Ergonomie pracoviště

Kurz Ergonomie nabízí komplexní pohled na návrh pracoviště z perspektivy leanaře, technologa, pracovníka BOZP a plánovače. Prozkoumáme principy štíhlé výroby, implementujeme 5S a ukážeme souvislost s MTM na praktickém videu. Metodou Brief Survey od HumanTech identifikujeme rizikové faktory ergonomie a zajišťujeme dodržení požadavků na zdravé pracoviště.

Prohlédnout kurz

Schvalování, uvolnění procesu a produktu dle PPAP + PPF

V březnu přicházíme s nabídkou kurzu PPAP ve dvou variantách: jednodenní kurz pro seznámení s metodikou vhodný pro auditory i nováčky a dvoudenní kurz s příklady a procvičováním určený pro všechny, kdo se zabývají PPAP.

Prohlédnout kurz

Plán akcí na březen

Kalendář kurzů

Nejen prací je člověk živ

Královehradecký kraj má v únoru jeden týden jarní prázdniny. Ámos tou dobou funguje pouze pro podniková školení, protože paní Helena Nováková, která Vás obvykle vítá na kurzech veřejných, tráví alespoň část volna jako dobrovolník – vedoucí na táboře pro postižené.  Tábory (letní i zimní) a pravidelné víkendovky organizované Centrem pro integraci osob se zdravotním postižením pomáhají rodinám a dětem s fyzickým i mentálním postižením.

Někteří z Vás tyto aktivity podporujete příspěvkem nebo dárky pro děti, za což Vám moc děkujeme! Kdyby někdo z Vás měl zájem darovat finanční dar nebo podpořit firemními dárky, rádi Vás přes Ámos propojíme a zajistíme potvrzení o daru. Díky Vám si i děti na vozíku užijí třeba takové zimní olympijské hry ve psím spřežení! S přáním pevného zdraví a všeho dobrého!

Začátek roku ve znamení podnikových kurzů Leden je obvykle měsícem, kdy firmy plánují nové rozvojové projekty a potřebují zajistit školení nebo poradenství, které jim pomůže získat potřebné odborné znalosti a udrží je na správné dráze.

Již v průběhu ledna jsme s plným nasazením realizovali řadu podnikových školení na míru od PPAP pro neautaře, přípravu na FDA inspekce a nezapomněli jsme ani na rozvoj měkkých dovedností a řešení konfliktů.

Stálou klasikou jsou pak školení pro interní auditory, která firmám pomáhají udržet si znalosti o normách ISO 9001, 14001, 45001 apod. nebo školení v oblasti základních nástrojů kvality. Máte-li i vy zájem o individuální školení nebo poradenství?

Dejte nám vědět, připravíme vám školení plně přizpůsobené vašim konkrétním potřebám.

Nezbytný základ pro laboratorní analytiky, techniky a další pracovníky laboratoří, stejně tak pro manažery, kteří přichází do styku s procesy, nebo vedou laboratoř v souladu s požadavky normy. Kurz vás seznámí s požadavky normy a pomůže vám posunout laboratoř na vyšší úroveň kvality a spolehlivosti výsledků, včetně přípravy na akreditaci. Kurz vede Ing. Bohumír Blažek.

Prohlédnout kurz…

Umělá inteligence (AI) rychle mění průmysl a výrazně ovlivňuje způsob, jakým pracujeme. Tento kurz vám poskytne solidní základy pro pochopení jejího potenciálu v průmyslovém prostředí. Získáte praktické návody pro implementaci AI a budete připraveni na budoucí trendy a inovace. Kurzem vás provede Viktor Janouch. Kurz je dvouhodinový a probíhá on-line. Je určen každému, kdo chce využít potenciál umělé inteligence v praxi.

Prohlédnout kurz…

Od dubna v novém

Od dubna v novém Ateliér Artičok, ve kterém školíme nyní, bude od dubna v rekonstrukci. Proto jsme pro Vás připravili nové prostory blíže centru Hradce Králové, na Eliščině nábřeží. Na obědy to budeme mít kousek do pivnice Kobyla nebo restaurace U Lva. Parkovat můžete přímo před domem a pokud by nebylo místo, otevřené parkoviště je hned za rohem před zimním stadionem. Jen pár minut je to i do parkovacího domu RegioCentrum. Hledáte-li ubytování po dobu kurzu, nyní to budete mít ještě blíže do dvou ubytovacích zařízení, se kterými dlouhodobě spolupracujeme. Jako vždy, abyste nás našli, před každým kurzem zasíláme detailní informace o místě konání. Věříme, že se Vám v nových prostorách bude líbit.

Zajímá Vás něco jiného? Chcete se na něco zeptat? Budu ráda, když mi zavoláte nebo pošlete zprávu.

Vaše Helena