Vážení příznivci a zákazníci,

ve vazbě na současnou situaci jsme zrušili plánované otevřené programy až do poloviny května. Společně s Vámi věříme, že tou dobou se vše zase uklidní. Informace o termínech zbývajících kurzů v I. pololetí 2020 naleznete v kalendáři otevřených akcí.

Školení on-line formou

Oslovili jsme naše spolupracující lektory pro témata kvality, zda by Vám nabídli vybraná školení on line formou s možností vysvětlení problematiky naživo přes webkameru. I pro on line kurzy bychom rádi zachovali interaktivní formu školení, abyste mohli klást lektorům své otázky a dostali odpověď na vše, co potřebujete vědět.

Pro sledování školení a komunikaci s lektorem nepotřebujete žádnou zvláštní aplikaci, vše běží přes internetový prohlížeč po kliknutí na www odkaz. Připojit se můžete z počítače nebo z chytrého telefonu.

Pokud byste o tuto formu vzdělávání měli zájem, stačí odpovědět na tento e-mail. 

Ostatní informace

Již v příštím newsletteru Vám předložíme nabídku plánovaných akcí pro II. pololetí, na které již intenzivně pracujeme. Máte se na co těšit!

Jakékoliv Vaše dotazy zodpovíme telefonicky (+420 469 638 467, +420 724 203 467) nebo e-mailem (info@agentura-amos.cz).

S přáním pevného zdraví

Helena Nováková

Jako první se rozbíhá oblíbený modulový kurz Technik kvality, následují kurzy Základy metrologie v systému kvality a v těsném závěsu Harmonizovaná FMEA.

Vedle již avizovaných nových kurzů Nakládání s chemikáliemi podle REACH a CLP a Audit procesu podle VDA 6.3 zařazujeme další novinku, tentokrát pro personalisty:

Novela zákoníku práce v roce 2020 – SPECIÁL

Tímto seminářem reagujeme na Poslaneckou sněmovnou právě projednávanou tzv. Velkou novelu zákoníku práce, kde většina ustanovení bude mít účinnost od 1. července 2020. 

Nejbližší naplánované programy

Informace o termínech dalších vzdělávacích akcí plánovaných na I. pololetí 2020 naleznete v kalendáři plánovaných akcí.

Ostatní informace

Osvědčení o absolvování kurzu

Při objednávce kurzu on-line máte nyní možnost zvolit způsob zaslání osvědčení o absolvování kurzu. Přednastaven je racionálnější způsob e-mailem na adresu objednavatele, případně můžete zvolit možnost Českou poštou na adresu firmy.

Vzdělávací projekt „na míru”

Všechny kurzy můžeme na Vaše přání zrealizovat u Vás ve firmě. Rádi Vám zpracujeme individuální Vzdělávací projekt „na míru“ k tématu z našeho portofólia, o které projevíte zájem.

Jakékoliv Vaše dotazy zodpovíme telefonicky (+420 469 638 467, +420 724 203 467) nebo e-mailem (info@agentura-amos.cz).