Listopadové kurzy pod útokem

Technik kvality

Již 4. listopadu začíná nový termín oblíbeného kurzu Technik kvality. Chcete-li se zúčastnit, s přihláškou neváhejte, místa se rychle plní.

Pracovní právo a personalistika v roce 2020

Přihlášky se velmi rychle schází i na seminář Pracovní právo a personalistika v roce 2020. Cílem tohoto programu je poskytnout komplexní přehled o aplikaci schválených i připravovaných změn předpisů v oblasti pracovního práva a personalistiky k datu konání, které mají největší dopad do praxe.

Oblíbené kurzy komunikace

Oprávněný zájem vzbuzují programy ke komunikaci, ať již Asertivita v mezilidských vztazích, nebo Efektivní zvládání konfliktů. Zkušení a příjemní psychologové Vám pomohou nalézt cesty k řešení pracovních, ale i osobních problémů v složitějších komunikačních situacích.

Nejbližší akce s posledními místy

Využijte poslední možnost přihlásit se do kurzů v termínech „na spadnutí“:

V rubrice Kalendář akcí najdete všechny ostatní vzdělávací akce plánované do konce roku 2019. Těšíme se, že se na některé z nich s Vámi osobně nebo s Vašimi kolegy setkáme.

Ostatní informace

V případě zájmu Vám rádi zpracujeme individuální Vzdělávací projekt k tématu, které si budete přát realizovat u Vás ve firmě. Vaše dotazy ochotně zodpovíme telefonicky (469 638 467, 724 203 467) nebo e-mailem (info@agentura-amos.cz).

S přáním příjemného podzimu Vás zdraví

Helena Nováková

Zajímavý seminář pro personalisty

Pro vás všechny, kdo pečujete převážně o ty ostatní ve firmě, máme horkou novinku – jednodenní seminář Pracovní právo a personalistika v roce 2020 pod vedením JUDr. Pavla Jindřicha. Cílem tohoto programu je poskytnout komplexní přehled o aplikaci již schválených i připravovaných změn předpisů v oblasti pracovního práva a personalistiky k datu konání, které mají největší dopad do praxe.

Nejbližší akce s posledními místy

Využijte poslední možnost přihlásit se do kurzů v termínech „na spadnutí“. na něž evidujeme již tolik účastníků, že se uskuteční:

Doporučujeme v druhé půlce října

V rubrice Kalendář akcí najdete všechny ostatní vzdělávací akce plánované do konce roku 2019. Těšíme se, že se na některé z nich s Vámi osobně nebo s Vašimi kolegy setkáme.

Ostatní informace

V případě zájmu Vám rádi zpracujeme individuální Vzdělávací projekt k tématu, které si budete přát realizovat u Vás ve firmě.

Jakékoliv Vaše dotazy ochotně zodpovíme telefonicky (469 638 467, 724 203 467) nebo e-mailem (info@agentura-amos.cz).

S přáním příjemného babího léta Vás zdraví

Helena Nováková