Vážení přátelé vzdělávání,

zdravím Vás na prahu nastávajícího léta. Ještě než se vydáme užívat jeho radostí a slastí na zasloužených dovolených, dovolím si Vás informovat o nejbližších vzdělávacích programech v naší nabídce pro II. pololetí.

Nejbližší oblíbené kurzy v druhé polovině roku

Viděli jste již kalendář akcí na II. pololetí?

Velmi nás těší, že někteří z Vás jste již zareagovali na uveřejnění nových termínů pro II. pololetí v kalendáriu na našich stránkách a zasíláte nám své objednávky již nyní. Počet účastníků v jednotlivých termínech je přiměřeně limitován s ohledem na zajištění kvality daného vzdělávacího programu a může se tak stát, že pro přihlášky tzv. „na poslední chvíli“ jsme nuceni nabízet pozdější termín.

První pomoc a neodkladná resuscitace

Na základě velmi dobrých ohlasů z firem, kde jsme tento kurz realizovali (někde již opakovaně), ho nabízíme i Vám.

Proč je tento kurz tak úspěšný?

  • Jedná se doslova o životně důležité téma.
  • Absolventi kurzu nejen absolvují závěrečný test znalostí a obdrží osvědčení, ale opravdu se naučí aktivně poskytovat první pomoc v situacích ohrožení života.
  • Vede ho zkušený a charismatický lektor – aktivní záchranář, pan Tomáš Hochman.

Další informace

V případě zájmu Vám rádi zpracujeme individuální Vzdělávací projekt k tématu, které byste chtěli realizovat u Vás ve firmě vč. spolupráce na přípravě dokumentace k předložení žádosti o čerpání prostředků z ESF v rámci projektu POVEZ II.

Jakékoliv Vaše dotazy rádi zodpovíme telefonicky (469 638 467) nebo e-mailem (info@agentura-amos.cz).